PPC és marketing gyakornok

Érdekel a Marketing ügynökségek pezsgő és izgalmas élete?

Gyere hozzánk gyakornoknak!

Szeretnél valódi piacképes tudásra szert tenni? Van már gyakorlatod, de profikkal csiszolnád a tudásod, vagy teljesen kezdő vagy és szeretnéd elkezdeni a pályád? Ne várj tovább, jelentkezz hozzánk PPC és Marketing gyakornoknak.

Miért jelentkezz hozzánk?

01 A Volumen Communications a hazai marketing piac meghatározó szereplője. Változatos ügyfélkörrel, menő belvárosi irodával, korrekt bérezéssel és tanulási lehetőséggel várjuk azokat az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező jelentkezőket, akik valóban a szakmában képzelik el a jövőjüket.

02 Nálunk nem kell kávét főznöd, vagy fénymásolnod. Itt egy igazi csapat tagjaként a tényleges napi munkában vehetsz részt. Nem a mitikus Csodaszarvast keressük csak egy lelkes, igyekvő, nyitott gondolkodású és jófej kollégát, aki tenni szeretne azért, hogy helye legyen a pályán. Ha pezseg a véred a marketing hallatán, érdekelnek a vállalkozások, a hirdetéskezelés, és szuper kampányokban segédkeznél nekünk, akkor csatlakozz hozzánk.

Amit kínálunk

01 Belvárosi, igényes munkakörnyezet

02 Óriási fejlődési lehetőség

03 Valódi hatás az ügyfelek kampányaira

04 Folyamatos tanulás

05 Korrekt bérezés

06 Szakmai gyakorlat igazolása

Akit keresünk:

01 Lelkes

02 Tanulásra és fejlődésre mindig nyitott

03 Saját hibáit felelősséggel vállaló

04 Kreatív

05 Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező

Előnyt jelent
Ha már kezeltél korábban Meta/Google Ads kampányokat. Hetente több órát is szívesen vállalsz, mint a kötelező minimum. Dolgoztál már korábban marketing területen. Tanulmányaid Marketing vagy Kommunikáció irányúak.

Akit nem keresünk:

Megijed a kihívásoktól Fél segítséget kérni Csak másolja mások munkáját, de nincsenek saját ötletei Már most aranyban méri a saját értékét Másokat hibáztat és nem a megoldást keresi